dec. 08.

Rock ’n roll feestje!

Met Joe Madman & the Sidewalkers en daarna Birth of Joy hebben we naar ons gevoel het jaar enorm sterk afgesloten!

Joe en z’n wandelaars waren laat, en lieten zich ook na aankomst in de Buitenpoort niet opjagen: na de reis vanuit Alphen a/d Rijn werd relaxt plaats genomen op een van de comfortabele banken in de zaal… echte artiesten! Gelukkig was er sprake van een relatief snelle soundcheck (dank Hans Schoenmakers!) en waren ze plotsklaps al begonnen voordat onze voorzitter Frits het in de gaten had! Hatseflats, daar gaat je stevig voorbereide toespraak in muzikale vlammen op. Heerlijk optreden overigens van dit drietal met fantastisch vocale uithalen en lekkere solo’s van Joe zelf.

Daarna was het de beurt aan Birth of Joy die de zaak opbouwden onder het genot van de fijne deuntjes van Kinki Sminki. De zelf meegenomen geluidsman regelde het mengpaneel zorgvuldig in, waarna het na de eerste akkoorden volledig loos ging! Wat een show, en energie straalde van dit powertrio uit. Duidelijk was te merken dat hier een brok (internationale) ervaring stond die z’n weerga niet kent! Invloeden uit de 60-er jaren (o.a. Doors) waren duidelijk hoorbaar.
Een behendige strakke drummer, een virtuoos solerende toetsenist en een zanger / gitarist die vol overgave de show stal, dat waren de ingrediënten voor een onvergetelijke gig. Respect!

Tijdens de gezellige afterparty werd hierover nog veelvuldig gesproken. Dank aan iedereen die er was, en speciaal aan onze leden, waarmee we een fantastisch eerste TLH-jaar hebben mogen beleven. Onze inspanningen zijn, afgaande op de reacties, niet voor niets geweest, en daar zijn we blij om!

boj_bericht

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.