sep. 25.

Black JAMMER Voodoo…

De vakanties zitten er zo’n beetje op en daarmee ook de festivals. Velen zijn we tegengekomen op de surfweide tijdens het zeer geslaagde ‘Under the Milkyway’ waar we (wat ons betreft) hele goeie bands hebben kunnen zien en horen in het genre rock en blues!

Wij dachten lekker door te gaan met rock en blues van Black Hammer Voodoo, de winnaar van de 3e ronde, maar drummer Scott Powell gooide roet in het eten. Hij vertrok vrij plotseling weer naar zijn geboortegrond in de USA… Alsof het daar zo gezellig is met Irma, Maria en Trump…

Maar goed, er was geen tijd om een nieuwe drummer in te werken en dus werd de gig afgeblazen. Balen, maar we hebben altijd nog een band die, met 1 stem minder, op nummer 2 is geëindigd, en wel MONEY & THE MAN!! Al gezien op UTMW?? Goed hè? Kun je ze nu weer bewonderen!

De locatie is, denken we, ook voor velen een verrassing:

MONEY & THE MAN

Zaterdag 7 oktober 2017
zaal open: 20:30 uur

Toegang alleen met geldig polsbandje

DE GOUDEN ENGEL
Helmichstraat 13
6851 CB  Huissen
 money2

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.