dec. 06.

Grande Finale 9 december 2017

Zaterdag 9 december 2017 is het al weer zover. La Grande Finale van TLH Presents 2017, oftewel een spetterende afsluiting van 1e jubileumjaar met Frank Blueka, Tricklebolt en D’n Doars!

PROGRAMMA
Voorafje 18:00 uur in Cafe de Dijk: FRANK BLUEKA
Frank verbindt op subtiele, slinkse wijze 2 grote rockhelden: Neil Young en mr. Tom Waits. Hij heeft er zelfs een theatershow van gemaakt. In Huissen speelt hij de kroegversie. Wij zijn verdomd benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

Hoofdmenu 20:00 uur in Café-Biljart De Gouden Engel: TRICKLEBOLT
Op het podium ontpoppen deze rustige jongens zich tot een 5-koppig monster dat een verrassend rauwe stem, jankende en scheurende gitaren, gillende Hammond, steady pompende bas en stevig swingende drums uitbraakt in een heerlijke, vuige mix! Met hun eigen, door de sound van de 70’s geïnspireerde rocksongs, voert deze jonge band je terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath…

Toetje 21:30 uur in Café-Biljart De Gouden Engel: D’N DOARS
20th century fox, Alabama song (Whiskey bar), Back door man, Break on through, Five to one, Hello I love you, LA Woman, Light my fire, Love her madly, Love street, Love me two times, Moonlight, Drive, People are strange, Peace Frog, Riders on the storm, Roadhouse blues, Soul kitchen, Strange days, The crystal ship, The End, The unknown soldier, The Wasp, Touch me, Waiting for the sun, We could be so good together, When the music’s over, Who do you love!

Hoe kunnen we beter afsluiten dan met een regelrechte ode aan 1 van de meest invloedrijke bands uit de rockhistorie!!!

Eerste 2 acts alleen voor leden TLH Presents (en hun introducees)!
Met de laatste act D’n Doars gooien we de zaal, De Goude Engel, vanaf 21.30 uur helemaal open. We gaan er een mooi feestje van maken !

 

tricklebolt

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.