dec. 09.

Geweldig…

Het eerste optreden georganiseerd door ons is als een groot succes ervaren! Na de nodige voorbereidingen was het gisteren eindelijk zover. Vooraf, en ook ná het optreden, werd er passende muziek gedraaid door huis-dj Kinki Sminki. Lekker! Rond 22:00 uur begon KinKobra te spelen. Het geluid (verzorgd door Hans Schoenmakers) werd nog even bijgestuurd en vervolgens sloeg het enthousiasme van de band al snel over op het publiek (of was het andersom?). Opvallend was dat één persoon in het publiek z’n eigen show op de dansvloer maakte, entertainer als hij is…

Intussen probeerden ongenode gasten binnen te komen, maar deze werden door de organisatie op vakkundige wijze weer naar de straat verwezen.

De band speelde zo strak als een huus, en maakte haar live-reputatie dubbel en dwars waard!  Het publiek stond met volle teugen te genieten, en daar ging het om. Het wordt nog lastig voor ons om dit optreden een volgende keer te benaderen!

Voor een sfeerimpressie kun je de foto’s bekijken op deze site of op facebook.

Allen bedankt en vergeet niet: op 3 januari is het alweer clubavond in Café de Dijk waarbij de bands voor de 2e ronde worden gepresenteerd!

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.