apr. 08.

Gig en aankondiging Clubavond!

OPTREDEN
Het duurde effe, maar a.s. zaterdag is het weer zover! Blackboxred komt naar Huissen. Om 22:00 uur zullen ze de gordijntjes van ’t Huessenaartje laten wapperen en uiterlijk 23:00 uur zal het laatste akkoord uit de Fender deVille van Eva galmen.

De kroeg is uiteraard eerder open. Vanaf 20:30 uur kunnen we o.a. genieten van de deuntjes van een bijzondere d.j. Wie dan? Dat zeggen we lekker niet. Na het optreden van Blackboxred neemt Kinki Sminki de two turntables and microphone weer over.

Blackboxred timmert momenteel flink aan de weg. Ze zijn onlangs in de studio geweest voor opnames van hun nieuwe cd, en toeren in april en mei met Claw Boys Claw (optredens in ondermeer de Effenaar en Paradiso)!

CLUBAVOND
Onze tweede clubavond is ook al weer vastgezet, en voorbereidingen voor invulling van deze avond zijn al bezig. Datum is donderdag 25 april 2013 in ons ‘clubhuus’ Cafe de Dijk. Het belooft net als de eerste clubavond weer een gezellige boel te worden. Het definitieve programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Verder danken we de leden die ons bestookten met voor TLH interessante bands. We zullen ze allemaal bespreken en misschien wel opnemen in de nieuwe selectie die op 25 april a.s. bekend gemaakt wordt!

Tot zover, tot zaterdag! En vergeet je polsbandje niet!

bbr2

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



  • We zijn er klaar voor. De maten zijn gemeten, afspraken gemaakt. Extra basversterker geregeld. Niets staat ons in de weg voor een ‘fijne’ muzikale happening. Wil je vast voorproeven. BBR staat vanavond in het voorprogramma van Claw Boys Claw in Doonroosje. Gaat dat niet lukken, dan je maar volledig focussen op ’t Huessenaartje!

    Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.