apr. 20.

Clubavond donderdag 25 april 2013!!

De spetterende gig van BlackboxRed hebben we net achter de rug, of het volgende gebeuren staat weer voor de deur: TLH Clubavond!

Momenteel zijn we druk bezig om een nieuwe selectie van 3 bands te formeren, waarna we aan de slag moeten om ze te benaderen voor beschikbaarheid eind juni. Dan willen we het 3e optreden laten plaatsvinden. Ook de locatie en het geluid/licht moeten hierop afgestemd worden.

Binnen de organisatie valt het nog niet mee om 3 bands te selecteren. We willen tot een gevarieerd aanbod komen en iedereen heeft wel bepaalde voorkeuren. Daarbij moeten we ook rekening houden met wat er speelt onder de leden…

Zoals al gemeld wordt de definitieve selectie bekend gemaakt op donderdag 25 april a.s. in ons ‘clubhuus’ Café de Dijk! We hebben weer een aantrekkelijk programma in elkaar geknutseld waarbij weer een leuke prijs te verdienen valt. Verder hopen we dat het weer net zo’n succes wordt als de vorige keer! Aanvang is 20:30 uur.

Mocht je iemand weten die ook ’s een kijkje wil nemen op onze clubavond, meldt het even, dan kijken we of dat ingepast kan worden.

Tot donderdag!

clubavond

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



  • Als er te weinig keuzebands zijn, zou je als alternatief de nummers twee van de vorige twee keuzerondes een herkansing kunnen geven. Heb je er in ieder geval nu al twee , één nieuwe band erbij en voila je hebt een drietal bands waaruit de leden weer kunnen kiezen voor de volgende keer !!! Dat de voorkeuren divers zijn moge duidelijk zijn, maar niet iedereen zijn favoriete keuzeband kan winnen. Daarom mijn voorstel ,laten we de nummers 2 van de vorige twee ronden een herkansing geven. GR. Jos.

    • Jos vd L,

      Bedankt voor je bericht.
      Hierover kan gezegd worden dat we aan bands geen gebrek hebben, dat is juist het luxe-probleem! Verder kunnen we meedelen dat we jouw voorstel al toepassen door bij elke ronde de nummer 2 van de vorige in de nieuwe selectie meenemen. Zie Voorselectie editie 2 band 4: Paceshifters.
      Rock on!

      Groet,
      Redactie

  • Kinki Sminki says:
    26 april 2013 at 17:24 - Beantwoorden

    WAAR KAN ER GESTEMD WORDEN? (op Birth Of Joy 😉

  • Godnondeju !!!! moeilijk, moeilijk…… kunnen we Birth of Joy en Daybroke ook een dubbel-concertje ontfutselen? Allebei heerlijke bandjes!
    Overigens….’t was ondanks de relatief “zuinige opkomst” gisteren weer lekker toeven bij TLH-presents…..biertje, dom lullen…..en d’r was een fantástische ober !!!
    KAN NIE KIEZE !!!! ik slaap er nog een nachtje over. greetzzzzz Pluk

  • jazeker man….ik heb gekózen! ’t was óf Birth of Joy, óf Daybroke….heb van beide veel youtube materiaal bekeken…..en toen……..was het nóg moelijker!!!! hahahaha je kan ook tevéél informatie tot je nemen.
    uiteindelijk gekozen voor DAYBROKE !!! waarom? dan wordt Birth of Joy tweede….doe ie de volgende keer weer mee in de herkansing. greetzzzzz Pluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.