Voorselectie 2 – 2017

Met Hemelvaart op donderdag 25 mei wordt de speciale 2e ronde van 2017 georganiseerd! Drie regionale bands van deze voorselectie spelen over de dag verspreid vanaf ongeveer 15:00 uur in diverse kroegen. Het is weliswaar een openbare happening die we ROCKSTREET gaan noemen, maar voor onze leden hebben we iets extra’s! Binnenkort meer nieuws hierover. De leden hebben een mail ontvangen met het verzoek te stemmen. Dat kan tot en met zondag 2 april 2017.

Band 1: HOME FOR SUPPER

Rock, pop, rock ‘n roll, met hier en daar een vleugje reggae. Home for Supper heeft zijn eigen sound weten te ontwikkelen. Verzekerd van een bonk energie op het podium weten ze het publiek met zich mee te krijgen. Eigenzinnige riffjes, strakke drums, dikke baslijntjes en refreintjes die je het liefst zo hard mogelijk mee wil zingen zorgen voor een geluid dat lekker in het gehoor ligt.

Website: www.homeforsupper.nl

     


Band 2: REMOVE BEFORE FLIGHT

RBF is een moderne, alternatieve band uit de omgeving Arnhem / Nijmegen. De muziek die ze maken kan het best worden omschreven als ‘Wolfmother meets Led Zeppelin, meets Jimi Hendrix, meets the Doors’. Na de release van de debuutalbum ‘Extended Play’ is hun muzikale leven in een stroomversnelling geraakt.

Diverse mooie shows en de support-act voor gerenommeerde bands hebben ze mogen doen, echter dit jaar hebben ze besloten om ermee te stoppen omdat ze onderling op een aantal vlakken teveel uit elkaar gegroeid zijn…

Website: www.rbf-band.nl

     


Band 3: FAKE ID

Fake ID is een band uit Nijmegen e.o. die met een combinatie van reggae, ska en punk zo veel mogelijk energie en goede vibes de wereld in wil pompen! Niets liever dan spelen. Ondertussen hebben ze meer dan veertig nummers, zestien daarvan komen op het aankomende album en ze kunnen niet wachten om ze te laten horen!

Sowieso iets wat je nog niet gehoord hebt volgens eigen zeggen, misschien iets wat je altijd al hebt willen horen..

Website: www.facebook.com/YourFakeID