sep. 09.

Grandioze avond in ’t Moment!

Het derde optreden kenmerkte zich weer door het hoge niveau, niet alleen van de band Daybroke, maar van de hele ambiance op deze locatie!

Iets na 17:00 uur kwam onze vaste geluids- en lichtman Hans Schoenmakers voorrijden, waarna in rap tempo de trussystemen, podium, speakers, mengtafel en lichten geïnstalleerd werden. De band, die van Tilburg kwam, was om 19:00 uur lekker op tijd en kon toen haar backline opstellen en soundchecken.

Toen Jos Jeurissen (vervanger van huis-dj Kinki Sminki die wegens ziekte moest afzeggen) z’n laptop had aangesloten, kon het feest beginnen. Al rap liepen mensen binnen totdat, voor aanvang van de show, de zaal met zo’n 150 bezoekers nagenoeg vol gelopen was. Voordat de band haar eerste akkoorden door de speakers slingerde, had voorzitter Frits Reijmers het woord, waarbij hij o.a. de introducés welkom heette. Ook kondigde hij aan dat er op 1 november een clubavond gehouden zal worden met ondermeer een klein akoestisch optreden van Rosco P. De band had nog niet toegezegd, maar de flyers waren al wel gedrukt en uitgedeeld(!).

Maar dan Daybroke! Een weergaloze show die op het eind naar een climax werd gebracht. Zanger Tom Sikkers bleef z’n onafscheidelijke muts ophouden, ondanks het feit dat de temperatuur naar grote hoogtes steeg. Dit terwijl de strakke en hardwerkende drummer Kasper van der Voort, op z’n korte broek en gympen na, alles uittrok. Uiteraard kwamen singles als ‘Hey girl’ en ‘Sabotage’ voorbij, en in de toegift was er het verrassende ‘Sound of Silence’ van Simon & Garfunkel in een geweldige stevige uitvoering. Tot slot speelden ze, als primeur, hun nieuwe single!

Hierna was het tijd om te lullen en te dansen, waar overigens gretig gebruik van werd gemaakt…
We bedanken iedereen die er was (fantastisch publiek), Hans Schoenmakers (fantastisch geluid en licht), ’t Moment (fantastische zaal en bediening) en uiteraard Daybroke (fantastische band).

db123

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.