mrt. 28.

Rockstreet – editie 2

poster_rockstreet
Dit jaar organiseren we voor de tweede maal ROCKSTREET. Wij, promotors van (live) rock muziek in Huissen hebben besloten om na het succes van vorig jaar, opnieuw dit evenement te laten plaatsvinden! Op Hemelvaartsdag (10 mei a.s.) trakteren we op vier puike bands in even zovele horecazaken.

Sympathiek als we zijn trakteren wij juist onze leden én andere muziekliefhebbers! Maar voor onze leden hebben we, net als vorig jaar, een extraatje… De start is om 15.00 uur bij café De Dijk. Na wat officiële plichtplegingen (boring!) treedt vanaf 15.30 tot 16.00 uur ROSCO P. op. Daarna is het in Het Moment van 16.00 tot 16.30 uur tijd voor GRIM TIM waarna het van 16.30 tot 17.00 uur verder gaat in Borrelzz met FEATHER & THE WHITE. Kijk voor het volledige schema hieronder.

Geen zin om (meteen) op muzikale trektocht te gaan? No problemo, want iedere band speelt in dezelfde locatie later die middag nog twee sets. Iets missen van de topbands is dus geen optie en wandelen (van kroeg naar kroeg) is tamelijk gezond.
Loop dan maar lekker door naar de finish van de rock estafette. Vanaf 19.00 uur in De Buitenpoort. Daar LOU PATTY vanaf 20.00 uur de pannen van het dak af rocken. Overigens zorgt TLH-dj KINKI SMINKI tijdens de grande finale (inclusief afterparty) voor de fijnste festivaltunes.

rockstreet2018-timetable

 

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.