mei. 16.

ROCKSTREET 2022 – Hemelvaart 26 mei

Rockstreet

Na de brute annuleringen van 2020 en 2021 is het nu weer rocken op de straatstenen van de Markt, Vierakkerstraat en de Helmichstraat in Huissen! Met Hemelvaart 26 mei vindt hier de vierde editie van festival RockStreet plaats, jawel georganiseerd door ons.
We trakteren het publiek op diverse (rock-)acts, zowel binnen als buiten met ook een aantal Huissense bands. Om 14:00 uur is de kick-off in Café Het Moment met de fantastische act SONIC WHIP. Onze leden krijgen hierbij van de organisatie alvast een drankje om er lekker in te komen. Wees er dus op tijd bij!

Het programma: 

14:00 uur Opening van Rockstreet in het café het Moment. Dansbare gitaarriffs en snoeiharde grooves van de Nijmeegse alternatieve rockband SONIC WHIP. 

14:00 uur start Huissenaar Peter Sluiter bij Cafe de Kater & Borrelzz. Vanaf het terras genieten van klassieke rock-covers.

14:45 uur in de Buitenpoort stoner rockband RHINORINO. Bij eerdere optredens bij TLH Presents en Under the Milky Way bewees deze band het Huissense publiek in beweging te kunnen krijgen.

14:45 uur buiten bij het Moment: Smell the Horse. Een vierkoppige band geïnspireerd door het werk van Neil Young.

14:45 uur Odeon podium; Band von Hessen. Een verzameling muzikale Huissenaren die in verschillende samenstellingen rock-covers spelen. Genieten vanaf het terras op de Markt!

15:30 uur bij de Buitenpoort de ervaren Huissense rockhelden van Rosco P. Naast covermateriaal van Audioslave, Jimi Hendrix en Rival Sons ook een aantal eigen nummers. 

Overdag speelt iedere band in dezelfde locatie later die middag nog twee sets. Genoeg gelegenheid dus om alle bands te gaan zien. 

Tussen 20:00 en 21:00 uur als afsluiter de band FIRE HORSE in de Buitenpoort.  Deze NL all star band, bestaat uit zanger-gitarist Kevin Stunnenberg (Birth Of Joy), bassist Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock,) en drummer Guy Pek (Grenadeers). Zij zullen de planken uit de vloer spelen! De muziek grijpt muzikaal terug naar zowel de 70’s als de 90’s en laveert tussen stevige pokerrock en post-grunge. Een topafsluiter! 

Gatis toegang. 

By redactie | Posted in Nieuws | Both comments and trackbacks are currently closed.