jan. 22.

Keep on Rockin’ 2023!

We hebben naar ons idee 2022 heerlijk afgesloten met twee fantastische bands!

Na 10 jaar TLH Presents is de koek nog niet op, we gaan gewoon eigenwijs door met verrassende acts in het nieuwe jaar. Dat kunnen we nu al stellen. Och och wat wordt dat weer smullen!

1e OPTREDEN 2023

Op zaterdag 25 maart komen de SUPERSOAKERS naar Het Moment. Zet alvast in je agenda! In oktober 2022 moesten ze afhaken vanwege een Covid-patiënt in de gelederen. Die is nu wel hersteld, hopen we… check ze op youtube en koop een ticket (leden vrij toegang).

KONINGSNACHT

Nieuw in ons oeuvre, in samenwerking met De Buitenpoort, doen we ook op 26 april een programmering. Verwacht een hele fijne TLH-achtige band gevolgd door een spetterende tribute-band. Goede vooruitzichten dus!

ROCKSTREET

De vergunning moet nog afgegeven worden maar reken erop dat we dit jaar met Hemelvaart 18 mei Rockstreet weer kunnen organiseren. We hopen dan ook weer gebruik te kunnen maken van het Odeon op de markt, en vervolgens in de Vierakkerstraat zowel binnen als buiten levende muziek!

MIDZOMERNACHTKAMPVUURSESSIE!

Vorig jaar is deze eerste editie door omstandigheden niet door gegaan, maar we doen weer een poging. Kampvuurtje, zanger, gitaar, wijntje, biertje, sandalen en sociaal verantwoord lullen op een fantastische locatie. Noteer 10 juni! Nadere info wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Resterende data voor live-optredens in 2023 worden: zaterdag 14 oktober en zaterdag 23 december met een uitsmijter van jewelste! Hierover laten wij nog niks los… 

TLH ON TOUR (met aantal leden naar een festival o.i.d.) 

Dit gebeuren is vorig jaar volledig in het water gevallen. We willen samen met en voor onze leden speciale festivals, optredens, etc bezoeken. Ons streven is aankomend seizoen minimaal 1 geschikt kleinschalig festival te bezoeken. TLH regelt tickets, vervoer en borrelnootjes en een drankje in de bus. De leden hoeven alleen maar in te stappen en je wordt vervolgens naar het plaats delict gebracht, en sterker; na afloop ook weer terug gebracht. Uiteraard met een volle buik. En dit alles tegen een geringe extra bijdrage. U wordt nog bestookt met mails, faxen en / of brieven hieromtrent. Gezellig!

Uiteraard staan we open voor suggesties van onze leden. Dus laat je horen.

STEUN LIVE MUZIEK, STEUN TLH! Lid worden? Meld je aan en stuur een mail.

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.