okt. 18.

Vera van Wissen 100ste lid!

Afgelopen zondag is Vera van Wissen ‘gehuldigd’ als 100ste lid van TLH Presents community! Het was een handige move van haar om op het juiste moment aan te melden, en daarmee wellicht in aanmerking te komen voor een surprise.

Al is ze naar eigen zeggen niet helemaal verzot op het genre waarop TLH zich stort (zij is meer van de soul en dance), tóch geeft ze blijkbaar haar steun aan deze beweging… In overleg is besloten dat we als surprise de banner van haar massagepraktijk op onze sponsorpagina plaatsen. Bezoek hier de site van haar massagepraktijk!

100 leden in de community was de max, dus de deur gaat op slot! Achteraf gezien is dit veel sneller gegaan dan we gedacht hadden, en dat is mooi. Hulde aan de muziekliefhebbers!

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.  • Wat een vreselijk leuk stukje over mijn aanmelding!! hahahah! Dank jullie wel, ik ben er blij mee dat mijn bedrijfje hier wat aandacht mee krijgt. Ik zeg; pogo er op los, misschien heb je me nog nodig na vanavond!! Heel veel succes en een geweldige eerste live avond toegewenst!! ik heb mijn oordopjes klaarliggen…. groetjes, Vera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.