apr. 15.

Metamorfose Huessenaartje!

Wat een feest weer. De aanloop naar het 2e optreden verliep wat stroefjes hier en daar, maar het uiteindelijke resultaat was weer om van te smullen! Fantastisch hoe een bruine kroeg omgetoverd werd tot een tijdelijk rock ’n roll walhalla. De passie van Black Box Red sloeg over op het publiek en had een euforische uitwerking. Gitariste Eva moest over de speakers klimmen om haar plaats in te nemen op het podium, drummer Stefan gebruikt een lampenkap van de kroeg als ride-bekken en tussen de springende menigte en de puntige riffs wordt een schaal met hapjes gepresenteerd. Het kon allemaal afgelopen zaterdag.

Lieky bedankt voor het ter beschikking stellen van jouw café, maar ook Hans Schoenmakers voor het licht en geluid en alle gasten voor hun aanwezigheid. Wat heerste er weer een verrassend goede sfeer en wat zijn we een leuke club! Binnenkort foto’s op deze site en facebook. Zie hieronder alvast de collage van Gerdien!

collageBBR

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



  • Ik ben geen lid, maar was er toevallig bij. Jaja, entree is betaald. Het waren geen Stones maar ik was wel onder de indruk. Maar als je naar de wc moest, had je onderweg al 2 keer in je broek gedaan, zo’n drukte ben ik niet gewend in de Poort. Gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.