jul. 11.

KinKobra op herhaling tijdens Huissense Dag!

Traditioneel is de Huissens dag een podium voor Nederlandstalige artiesten. Elk jaar weer bieden de diverse podia een keur aan vaderlandse artiesten die voornamelijk te horen zijn op Radio Oranje en Holland FM.

Om dit jaar een tegengeluid te bieden aan dit Nederlandstalige geweld hebben TLH Presents en de Buitenpoort Live besloten de handen ineen te slaan. De Buitenpoort zal op 30 juli vanaf 20.00 uur als decor fungeren voor een tweetal rockformaties tijdens de eerste editie van Podium Rock.

Kinkobra en T-Bone n’ the Misteaks
Voor de bluesrock liefhebber heeft de combinatie TLH Presents en de Buitenpoort Live T-Bone n’ the Misteaks weten te strikken. Deze drie mans formatie uit Zevenaar is niet zomaar een stukje vlees maar een flinke rauwe lap met een verhaal! Een verhaal dat begon in 2006 en dat nog lang niet is afgelopen. Het is het verhaal van een spannende, groovende, energieke, ruig rockende, raggende band. Jonge gasten met doorleefde muziek. Eigen werk en goed verbouwde covers. Pure rock, dat is T-Bone n’ the Misteaks!

Naast T-Bone komt een oude bekende naar Podium Rock. Na een spetterend optreden onder de vlag van TLH Presents in december 2012 komt Kinkobra nogmaals naar Huissen. Het illustere KinKobra bestaande uit vijf kickass rock muzikanten, weet keer op keer energiek geladen songs met een denderende liveshow op je ziel te smijten. Kenners horen invloeden van Foo Fighters, Papa Roach, Nirvana, Placebo, Velvet Revolver en zelfs Prince in hun muziek terug, maar in een hokje? No Way! 24/7 hard werkend, no nonsens Rock and Roll! Zelfs Ruben Block van Triggerfinger merkte Kinkobra op en zag dat zij hart en ziel in hun muziek stoppen en een professionele instelling hebben. Dit leidde tot het verzorgen van diverse support acts bij Triggerfinger.

Meer dan een vrijage
Met Podiumrock zal de Huissense dag nooit meer hetzelfde zijn. Deze eerste vrijage tussen TLH Presents en de Buitenpoort Live heeft zelfs al geleid tot een voorzichtige aanzet tot het opzetten van een Rock festival in 2014. Wie weet ontstaat er iets moois op dinsdag 30 juli.

Podiumrock is gratis en zal plaatsvinden in De Buitenpoort. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom.

kkhuissensedag

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.