sep. 14.

Kick-off 13 september succesvol

De presentatie avond is succesvol verlopen!

Dj Kinki Sminki draaide vanaf 20:30 uur muziek die prima paste bij de doelgroep. Vervolgens was het voorzitter Frits die uitleg gaf over het concept met behulp van een duidelijke powerpoint-presentatie. Daarna was het de beurt aan de regionale RBF Band die drie kwartier lang uitstekende eigen nummers ten gehore bracht!

De voorselectie van de drie bands waarop de leden hun voorkeurstem kunnen gaan uitbrengen werd met behulp van YouTube-clips op het projectiescherm getoond. Leuk was dat er spontaan diverse meningen en discussies over de betreffende bands werden geventileerd. Info en diverse clips zijn hier te checken.

Ondertussen meldden leden zich spontaan aan en betaalden contant of tekenden een machtiging voor eenmalige bankafschrijving. Alle leden krijgen vandaag een mail met daarin een link om op deze site hun voorkeursstem uit te brengen op één van de drie voorgeselecteerde bands. De band met de meeste stemmen gaat ons eerste optreden verzorgen!

De avond werd om ongeveer 24:00 uur afgesloten.

Collage Kick-off

We danken hierbij Herman en personeel van de Buitenpoort, dj Kinki Sminki, de RBF Band, Gerdien Jansen (foto’s) en natuurlijk alle gasten!

 

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



  • Hallo allen , was idd een zeer geslaagde openingsavond. Concept lijkt aan te slaan. Enthiousaste jonge band bij debuut. Zag de foto’s ook al online staan in de galerij. Overigens ,valt jullie niets op aan de allereerste foto. What’s in a name ?? Tot de volgende keer. Greetz Jos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.