dec. 24.

Clubavond 3 januari 2013

Na de rock ’n roll tsunami van KinKobra staan nu de feestdagen voor de deur, direct gevolgd door de clubavond van TLH op 3 januari 2013.

Deze avond houden we, zoals bekend, in cafe de Dijk. We presenteren een aantrekkelijk en gevarieerd programma, met muziek, beeld en wat gezwets door een microfoon. Drankje en hapje d’r bij, en mekaar gelukkig nieuwjaar wensen en zoenen!

Eén van de items op het programma is de alternatieve TLH-Top10. Wij vragen aan onze leden om je mooiste actuele (1 a 2 jaar oud) alternatieve track kenbaar te maken, waaruit we dan een top 10 samenstellen en laten horen deze avond. 
Ook als je niet komt willen we graag jouw favoriete nummer weten! Is overigens ook leuk voor ons om te zien hoe de smaakverhoudingen liggen binnen de community…

Daarnaast houden we een ware popquiz onder de aanwezigen. Deze wordt gepresenteerd door Mieke Knuiman en Kinki Sminki. Aan de uiteindelijke winnaar wordt een leuke prijs geschonken!

Verder is het altijd goed voor ons om bestookt te worden met muziek en bands die interessant zijn om eventueel in een voorselectie voor een optreden te plaatsen, of te laten horen/zien op de clubavond. Schroom dus niet om ons hierover te mailen, twitteren, facebook-en of te faxen.

clubavond

Programma:
20:30 Aanvang
21:00 Popquiz
22:00 Muziek
22:30 Presentatie nieuw te kiezen bands (voorselectie 2e ronde)
23:00 Muziek van Kinki Sminki en een gast-dj

Rest ons jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig en muzikaal 2013 te wensen!

Tot 3 januari!

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.



  • Heb mijn favoriete track net doorgemaild.Aparte keuze kan ik jullie wel zeggen. Iedereen bij deze ook alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toegewenst !!! Tot 3 januari a.s , dan nemen we er een paar op het nieuwe jaar. Gr. Jos

    P.S Kinki Sminki , mocht je je afvragen wat ik vanmorgen daar naast het parkeerterrein van AH deed met mijn fotocamera en lensje , klik dan op mijn naam JVDL in dit bericht . Heeft helemaal niet met muziek te maken overigens.

  • Charly the Joke says:
    3 januari 2013 at 14:15 - Beantwoorden

    Vanavond staat de clubavond weer op de agenda!! heb er weer zin in

  • Het is weer één grote zelf bevlekking!
    Geweldig!!

  • Zeg FJA, waor blieve die bands nou? Ik zit hier al een uur te refreshen…..

  • Charly the Joke says:
    4 januari 2013 at 09:26 - Beantwoorden

    ik dink da FAJ een thuuswerk(lees:op bed ligt) het

  • Wat een gebeuren wer, gisteravond…

  • Was idd wer geweldig gisteravond, met als gevolg de érste houten kop van 2013, toen ik vanmér wakker wier. Goed initiatief die popquiz ,voor herhaling vatbaar. Mieke en Kinki bedankt voor het organiseren hiervoor. Jos J hield de puntentelling vakkundig bij. Was nog best lastig ,maar als team wisten we nog veel goed te hebben. Ik hé overigens nog nooit zoveul platenhoezen met legopupkes gezien, maor dat was de bedoeling ôk hiervan. Zal de nieuwe bands nogmaals bekijken ,als de clips hier op de side staan, en dan een keuze maken. Maar alleen al voor de naam zou ik de groene hagedis kiezen. Tot de volgende keer. Grtz Jos.

  • Verdomd wat een leuke avond, met een dijk van een popquiz,(don Leo Blokhuis eat your heart out) dus voor Mieke een maal troelala! enne geacht bestuur, graag nog eens ff verder bomen over dat open Podium, ik wil er graag een koevoet voor inzetten om dat podium open te krijgen, zodat het verborgen huissens talent eens flink door de speakertjes kan knallen!!
    Greetz 4!!!!!!!!!!

  • Heb ’n “nú al legendarische avond” gemist begrijp ik uit bovenstaande reacties? Zat met Blondie en de kleine feeks in Haarlem; ook niks mis mee; maar was er graag bij geweest!Nu nog effe een keuze maken…..en neig toch naar “die grúúnûh haagûdís” ….die vin’k wel lèkkaaaahhhh !!!! Alle TLH-ers nog een vèt muzikaal jaar toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.