Voorselectie 3 – 2017

Band 1: MONEY AND THE MAN

Bij de intense liveshows laat Money & The Man zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. Toen hun eerste demo ‘Dance’ uit kwam braken die gasten los! Met in het eerste jaar meer dan dertig shows waaronder vele festivals, radioshows en optredens met o.a. The Deaf, is het recept van Money & the Man flink aangeslagen.

Website: www.moneyandtheman.com

     


Band 2: SHAEMLESS

Krakende gitaren schreeuwen over de vuige laag bas, terwijl een paar gure klappen de boel strak bij elkaar houdt. De geluidsgolven doen denken aan The Stooges, The Gun Club en Jon Spencer Blues explosion. Optreden is waar deze Roos van Nijmegen winnaars voor leven, dit hebben ze o.a. bewezen door twee shows in een uitverkocht Doornroosje te openen en door in een afgeladen Melkweg in Amsterdam te staan.

Website: www.shaemless.nl

     


Band 3: BLACK HAMMER VOODOO

Ze spelen stevige bluesrock met een psychedelische inslag. Hiermee roepen ze de geesten van voorouders als Howlin’ Wolf, Muddy Waters, John lee Hooker, Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan op. Deze hoge priesters brouwen een kokend elixer van originals en eigenzinnige uitvoeringen van hoogtepunten uit de blues traditie.

Website: www.blackhammervoodoo.com