mei. 01.

Hemelvaart 9 mei: ROCKSTREET!

Ook dit jaar laten we de klinkers rammelen van de Vierakkerstraat tot de Helmichstraat met in totaal 7 podia! Startschot luidt om 14:00 uur bij de Buitenpoort. De timetable had een nogal dynamische periode achter de rug , maar is nu eindelijk definitief gemaakt.

We hopen op droog en dorstig weer met, als het even kan, een aangename temperatuur en een zonnetje. Mocht dat anders uitpakken dan wordt hierop geanticipeerd zodat je toch MOET komen. Excuses worden niet getolereerd 😉 Met de bands zit het namelijk wel goed: voor ieder wat wils ⬇️

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.