Voorselectie 1 – 2018

Band 1: RHINORINO

Rhinorino wordt geserveerd in delen stoner en sexy rock ’n roll en speelt een show waar de vonken vanaf vliegen, terwijl het liedje niet uit het oog wordt verloren. Energieke power rock waarin stampende drums, grommende baslijnen en striemende riffs de boventoon voeren. Geïnspireerd door bands als Queens of Stone Age en The Eagles of Death Metal.

Website: www.rhinorino.com

     


Band 2: KID HARLEQUIN

De muziek van Kid Harlequin behelst een gepolijste versie van onstuimige, krachtige industriële rock. Je kunt rock verwachten met een donkere atmosfeer (doet denken aan Perfect Circle, Deftones), krachtige gitaarriffs, melodieuze zang, elektronische elementen en vooral een boeiende podiumpresentatie!

Website: www.kidharlequin.com

     


Band 3: LOU PATTY

Crossover van classic rock, rap & elektronica uit Winterswijk, denk aan een heavy Urban Dance Squad.

Lou Patty heeft 3 EP’s en meerdere video clips uitgebracht. Veel optredens zijn er in het Nederlandse en Duitse festival- en clubcircuit. De band speelde in 2016 oa. op festivals als Huntenpop, Waterpoortfestival, Hootchie koe Festival en Altersonic (tijdens Noorderslag)

Invloeden zijn oa. Beastie Boys, The Prodigy en Urban Dance Squad, maar de combinatie heavy gitaren en rauwe synths geven de band een geheel eigen sound.

Website: www.lou-patty.eu