Voorselectie 2 – 2019

Band 1: TEN TIMES A MILLION

Ten Times A Million is een Nederlands / Duitse alternatieve rockband, opgericht in 2012. Het vijfluik genereert een onderscheidend geluid, waarbij zachte filmische stemmingen contrasteren met euforische manie. Hun muziekstijl en moderne productie kunnen worden vergeleken met die van Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Foo Fighters en Royal Blood.

Website: www.tentimesamillion.com

     


Band 2: THE MUFF

The Muff bestaat uit vier bekwame muzikanten die weten waar ze mee bezig zijn. Een scheurend orgel, slonzige gitaren, krachtige vocalen en een onwrikbare ritmesectie is alles wat je nodig hebt. Hardrock meets harmonie en een vleugje intellect. De energie van de liveshows brengt je in een roes, een ode aan het bloeiende leven. De vrije geest van de 60’s & 70’s vertaald in een hedendaagse performance.

Website: www.themuff.nl

     


Band 3: BLACK TOP

Black Top combineert de klanken van ZZ-Top en ACDC in één kick-ass-bluesrock-trio. Met hun nieuwe album ‘Cherry picking’ met pakkende originele songs, rockende grooves en stomende solo’s bewijst de band opnieuw dat ze een niet te stoppen bluesrockmachine zijn.

Website: www.officialblacktop.com