nov. 22.

Eindejaars-evenement 23 december

Het zijn donkere, koude dagen aan het einde van het jaar, maar gelukkig wordt op zaterdag 23 december het podium van de GOUDEN ENGEL vanuit de hemel verlicht met niet één, maar twee acts en meerdere sterren!

Gevallen dominee Van Tastik

We beginnen de avond met VAN TASTIK, een Amerikaanse kunstenaar die de wereld rond is geweest, door de hel en weer terug.

Na succesvolle tournees door Portugal en Groot-Brittannië in 2022, en een uitverkochte EU-tournee met Cam Cole in 2023, verdrievoudigde de artiest het aantal volgers op sociale media – wat blijft stijgen nu ze optredens hebben aangekondigd met grote Amerikaanse artiesten en op grote EU-festivals.

VAN TASTIK’s optredens zijn, met z’n rauwe donkere blues, pure passie en energie, en moet je een keer gezien hebben!

En nee, hij lijkt er misschien op maar het gaat hier niet om een markant TLH-lid die zich afgelopen zomer als kanonskogel zou laten afschieten…

Tweede act van deze, ongetwijfeld opzienbarende avond is BLACK MONSOON.

Geïnspireerd door de grunge en alternatieve indie-rock beweging van de vroege jaren negentig, gaan Jacky (gitaren, zang), Marjolijn (drums, zang) en Teun (gitaren, zang) tegen de stroom in door muziek te creëren die authentiek, divers, duister en experimenteel is.

Terwijl de band zijn naam dankt aan hun favoriete PJ Harvey-nummer ‘Meet Ze Monsta’, verwijzen verschillende media en podia bij het horen van het drietal naar de beginjaren van Nirvana, The Stooges en Sonic Youth.

Met hun indringende geluid, afwijkende gitaarstemmingen en boormachinesolo’s op het podium, zette het trio zichzelf al snel in de schijnwerpers van underground locaties in Nederland, Duitsland en Engeland.

Met andere woorden; een TLH-avond om niet te missen, in een zaal die door haar jarenlange ongewijzigde staat nu onbewust weer hip is door haar eigentijdse retro-look.

VAN TASTIK
BLACK MONSOON

Zaterdag 23 december 2023
Zaal open: 20:30 uur

DE GOUDEN ENGEL
Helmichstraat 13
6851 CB  Huissen
Toegang : leden vrij entree, niet-leden € 12,50


We zien jullie graag.
Tot dan!

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.