Author Archives: redactie

jan. 31.

Vrijdag 6 maart SWITCH BONES!

We hebben weten te strikken voor het eerste optreden dit jaar: SWITCH BONES!!

Optreden staat gepland op vrijdag (LET WEL VRIJDAG!) 6 maart 2020 in de VALOM te Huissen.

DUS ZET IN JE AGENDA:
SWITCH BONES
VRIJDAG 6 MAART  2020
VALOM – HUISSEN
ZAAL OPEN 20:30 UUR

We hopen je dan te zien bij de start van een nieuw en spannend muzikaal jaar!

dec. 08.

Mr. Moto als laatste act van 2019


Onze leden hebben gekozen voor
 Mr. Moto als laatste act van dit jaar. Tijdens Huissen bij kaarslicht zullen zij op het podium van de Gouden Engel gaan shinen!

ZATERDAG 14 DECEMBER  2019
GOUDEN ENGEL – HUISSEN

Schema voor die avond ziet er als volgt uit:

20:30 uur ZAAL OPEN

21:00 uur OPTREDEN MR. MOTO

22:00 uur TLH DRAAIT DOORRRR MET MUZIEK VAN ONZE LEDEN

23:00 uur AFTERPARTY MET DJ GRANATA

Voor degenen die het niet meer redden om na afloop naar huis te gaan: er is een B&B in het pand.

 

jul. 14.

The MuFF wint 3e stemronde


THE MUFF
 
heeft met grote voorsprong de meeste stemmen binnengehaald, en we hebben ze gelijk vastgelegd. Hatsjee!

ZATERDAG 12 OKTOBER 2019
CAFE HET MOMENT – HUISSEN

Planning voor die avond ziet er als volgt uit:


20:30 uur ZAAL OPEN

21:00 uur OPTREDEN THE MUFF

 

22:00 uur TLH DRAAIT DOORRRR… DEZE KEER MUZIEK VAN ONZE LEDEN ANITA EN TONIO

23:00 uur AFTERPARTY DJ GUUS

 

Noteer ‘m in je agenda, we zien je dan!

mei. 12.

Rockstreet 2019

Dit jaar organiseren we op Hemelvaart 30 mei in Huissen de derde editie van festival RockStreet. De Vierakkerstraat wordt weer omgedoopt in een dampende street vol muziek, waarbij we het publiek trakteren op diverse (rock-)acts. Om 14.30 uur is traditioneel de kick off in Cafe De Dijk waarbij onze leden een extraatje krijgen. Daarna is het aan coverband Jangle de eer om op gepaste wijze deze dag te starten.

Vervolgens barst het geweld los in de overige cafes van RockStreet. In Cafe het Moment, Borrelz, De Kater kun je genieten van live muziek, van alternatief tot lekkere covers. Buiten in de straat zijn er ook weer akoestische optredens.

Dit jaar geven de volgende bands acte de présence: Jangle, New Sensation, Stillmode, Peter Sluiter, Money & the Man en Ten Times a Million. De dag wordt traditiegetrouw afgesloten in De Buitenpoort. Vanaf 19.00 uur gaat Ten Times a Million daar een mooi optreden verzorgen. Een band met internationale allure en invloeden van Nothing But Thieves, Queens of the Stone Age en Biffy Clyro. Topniveau dus !

dec. 28.

2019

We zijn al bijna weer een jaar verder en laten tevens 4 evenementen achter ons. In februari hadden we Rhinorino in de Hoeve, daarna volgde Rockstreet tijdens Hemelvaart met 4 bands, vervolgens zagen we The Ten Bells in Het Moment en we sloten af met Dishking en Subterrenean Street Society in de Gouden Engel. Tussendoor organiseerden we ook nog de opening van de Zandse Kerk op 10 november. Poeh poeh.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Kinki Sminki. Jammer maar dat opent ook weer deuren voor ‘nieuw’ bloed zullen we maar zeggen. Hans nogmaals bedankt voor de afgelopen jaren.

_________________________________________________________________________________________________

Uitslag van de eerste stemming 2019 laat zien dat er overduidelijk is gekozen voor… CERTAIN ANIMALS! Zij zullen op zaterdag 23 maart de ramen van de Buitenpoort testen, dus noteer deze alvast in je nieuwe agenda. Andere data van 2019 volgen zo spoedig mogelijk, al staat Rockstreet op donderdag 30 mei natuurlijk al vast.

_________________________________________________________________________________________________

Rest ons jullie hele fijne dagen toe te wensen, en een gelukkig, gezond en muzikaal 2019! Let’s rock on!!

okt. 18.

Uitslag vierde stemronde 2018


Uitslag van de vierde, tevens laatste stemronde is bekend.
Winnaar is geworden Subterranean Street Society. Zij zijn dus de hoofdact op zaterdag 8 december 2018!

Programma die avond ziet er als volgt uit:

21:30 uur DISHKING (akoestisch voorafje)
22:30 uur SUBTERRANEAN STREET SOCIETY (main dish)
23:30 uur Afscheidsset KINKI SMINKI (flinke toet)

Ja, je leest het goed, Kinki Sminki legt zijn functie als huis-DJ van TLH neer, jammergenoeg.
Meer hierover op een later tijdstip.

Locatie was al bekend:

DE GOUDEN ENGEL
Helmichstraat 13
6851 CB  HUISSEN

Zaal open 20:30 uur. Wij hopen jullie dan te zien tijdens dit spektakel!

aug. 05.

The Ten Bells komen naar Huissen!

Uitslag van de derde stemronde van dit jaar loog er niet om. Met overduidelijke meerderheid is gekozen voor The Ten Bells uut het Zuije. Zijn het de looks geweest van zanger Sven Vek (foto) of toch de fijne deuntjes die de doorslag hebben gegeven bij de stemmers? Whatever, een feestje bouwen kunnen ze, kijk maar naar de video’s die tijdens Pinkpop 2017 zijn geschoten. Hopen dat ze bij ons de tent ook op stelten krijgen…

Tweede is geworden de band Walden, die met de volgende stemronde dus weer meedoet.

Datum van de gig stond al vast: zaterdag 6 oktober, locatie is café Het Moment in Huissen.

mrt. 28.

Rockstreet – editie 2

poster_rockstreet
Dit jaar organiseren we voor de tweede maal ROCKSTREET. Wij, promotors van (live) rock muziek in Huissen hebben besloten om na het succes van vorig jaar, opnieuw dit evenement te laten plaatsvinden! Op Hemelvaartsdag (10 mei a.s.) trakteren we op vier puike bands in even zovele horecazaken.

Sympathiek als we zijn trakteren wij juist onze leden én andere muziekliefhebbers! Maar voor onze leden hebben we, net als vorig jaar, een extraatje… De start is om 15.00 uur bij café De Dijk. Na wat officiële plichtplegingen (boring!) treedt vanaf 15.30 tot 16.00 uur ROSCO P. op. Daarna is het in Het Moment van 16.00 tot 16.30 uur tijd voor GRIM TIM waarna het van 16.30 tot 17.00 uur verder gaat in Borrelzz met FEATHER & THE WHITE. Kijk voor het volledige schema hieronder.

Geen zin om (meteen) op muzikale trektocht te gaan? No problemo, want iedere band speelt in dezelfde locatie later die middag nog twee sets. Iets missen van de topbands is dus geen optie en wandelen (van kroeg naar kroeg) is tamelijk gezond.
Loop dan maar lekker door naar de finish van de rock estafette. Vanaf 19.00 uur in De Buitenpoort. Daar LOU PATTY vanaf 20.00 uur de pannen van het dak af rocken. Overigens zorgt TLH-dj KINKI SMINKI tijdens de grande finale (inclusief afterparty) voor de fijnste festivaltunes.

rockstreet2018-timetable

 

feb. 23.

Rhinorino trapt af in 2018

Zoals al gemeld is gekozen door onze leden voor de eerste gig in 2018: Rhinorino. Deze fijne 3-‘mans’ band kunnen we gaan bewonderen:

RHINORINO

Zaterdag 24 februari 2018
zaal open: 20:30 uur

Bij binnenkomst wordt het nieuwe polsbandje 2018 uitgereikt!

HERBERG DE HOEVE
Hoeve 31
6851 ER  Huissen
Rhinorino-6

dec. 22.

Vijf jaren TLH Presents…

5jrTLH_site

Vijf jaren TLH Presents met meer dan 30 acts, daarbij niet te vergeten de (semi-) acoustische sessies in cafe de Dijk met o.a. Smack, Rosco P., Samsonight, Doraly, Jangle, Night Spirits en Frank Blueka. En natuurlijk de regionale bands tijdens Rockstreet met Misty Giants, Home for Supper, Fake ID en RBF! Nogal wat gigs kunnen bewonderen dachten we zo, and still on the move…

Spijtig was wel dat tributeband D’n Doars op het allerlaatste moment moest afzeggen op het sluitingsfeest van ons 1e jubileum. Met de zanger ging het niet goed en moest noodgedwongen naar het ziekenhuis voor behandeling. Maar gelukkig hadden we een goede vervanger. Dank aan Frank Blueka!

Wij willen voor de afgelopen jaren vooral bedanken onze leden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, en natuurlijk Hans Schoenmakers (onze vaste geluids- en lichtman), Kinki Sminki voor vele uren plaatjes draaien en de kroegbazen die ons (nog steeds) willen ontvangen. Top!