dec. 22.

Vijf jaren TLH Presents…

5jrTLH_site

Vijf jaren TLH Presents met meer dan 30 acts, daarbij niet te vergeten de (semi-) acoustische sessies in cafe de Dijk met o.a. Smack, Rosco P., Samsonight, Doraly, Jangle, Night Spirits en Frank Blueka. En natuurlijk de regionale bands tijdens Rockstreet met Misty Giants, Home for Supper, Fake ID en RBF! Nogal wat gigs kunnen bewonderen dachten we zo, and still on the move…

Spijtig was wel dat tributeband D’n Doars op het allerlaatste moment moest afzeggen op het sluitingsfeest van ons 1e jubileum. Met de zanger ging het niet goed en moest noodgedwongen naar het ziekenhuis voor behandeling. Maar gelukkig hadden we een goede vervanger. Dank aan Frank Blueka!

Wij willen voor de afgelopen jaren vooral bedanken onze leden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt, en natuurlijk Hans Schoenmakers (onze vaste geluids- en lichtman), Kinki Sminki voor vele uren plaatjes draaien en de kroegbazen die ons (nog steeds) willen ontvangen. Top!

By redactie | Posted in Nieuws | Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.